Dimecres 18 maig 2022

Wayne Griffiths assumeix la presidència d’ANFAC per “transformar el país en un hub de mobilitat sostenible per a Europa”

El president de Seat substitueix en el càrrec José Vicente de los Mozos, president de Renault a Espanya

|

El president de Seat, Wayne Griffiths, ha assumit aquest dimecres la presidència de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC), càrrec que ocuparà durant els propers dos anys. Segons ha dit el propi Griffiths en un comunicat, el seu objectiu és contribuir a “transformar” Espanya en “un hub de mobilitat sostenible per a Europa”. “Assumeixo la presidència d’ANFAC en un moment molt important i històric per la indústria de l’automoció a Espanya”, ha dit el president de Seat, en referència als reptes vinculats als fons europeus o la digitalització i innovació del sector. Griffiths substitueix en el càrrec José Vicente de los Mozos, president de Renault a Espanya.

“El full de ruta 2020-2040 de l’associació és clar per assolir els objectius de descarbonització a través de la renovació del parc de vehicles i l’impuls de l’electrificació”, ha dit Griffiths en un comunicat. “El meu objectiu és accelerar aquest pla i avançar per garantir la competitivitat futura de la indústria de l’automòbil a Espanya”.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,512