Dimecres, 19 de juny del 2024

Comptador de l’espoli fiscal

Aquest comptador de l’espoli fiscal premeditat als Països Catalans comença a comptar a partir d’una data històrica, el 27 d’octubre de 2017

|

Un dels dies més importants de la nostra història, el dia que el Parlament de Catalunya va aprovar per majoria absoluta la declaració d’independència malgrat que lamentablement no es va implementar. Les direccions dels partits polítics ho van decidir i vam entrar en una etapa de decepcions durant aquests sis anys. Per aquest motiu en el 2076 dia de l’aprovació de la Declaració d’Independència estrenem aquest marcador amb les xifres acumulades i que segon a segon s’aniran actualitzant.

Un comptador que La República.cat i els seus mitjans associats us presentem i que pot ser exportat als vostres blocs, a les vostres pàgines web, a les vostres xarxes socials

Veureu que clicant a la part superior us genera un codi que podeu exportar i fer-ne tota la promoció possible. Ensenyeu al món l’escàndol de l’espoli fiscal que pateix tota una comunitat nacional de manera injusta.

Un comptador que serveixi per no oblidar l’espoli fiscal que patim i que els dirigents polítics independentistes el tinguin present

Cada dia de no retrobament, cada dia de guerra civil independentista som una mica més pobres i no volem que aquest patiment s’eternitzi, cada dia que passa sense la independència som un dia més pobres.

I el comptador reflecteix la nació plena, en la part que afecta l’Estat Espanyol, de moment tres comptadors de cadascun dels tres territoris sota domini espanyol, Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

Adaptar el comptador a les dades de l’espoli fiscal de cada territori dels Països Catalans

Per fer possible el comptador vam calcular l’espoli fiscal anual i la seva evolució des de 2017 a la data d’avui, les dades són espectaculars per negatives, 20.000 MEUR a Catalunya, 10.000 € al País Valencià i més de 5.000 MEUR a les Illes l’any 2023.
A més, les dades no tenen en compte l’espoli fiscal per la manca d’execució de les inversions aprovades en els pressupostos generals de l’Estat, que sumarien molts més milions d’euros.

Desglossant les dades veiem que cada segon l’espoli fiscal creix en 634 € a Catalunya, 325 € al País Valencià i 175€ a les Illes Balears. I això queda reflectit en aquest comptador. Veureu la velocitat amb què creix cadascun dels tres comptadors. No us ho perdeu!

Gaudiu i promocioneu el comptador de l’espoli premeditats a tots els Paísos Catalans sota ocupació espanyola.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,483