Setmanari digtal d'economia

Dimarts 27 setembre 2022

Torrent assumeix la conselleria d’Empresa i Treball amb el compromís de “reconstruir el país” després de la crisi

S'uneixen els departaments de Tremosa i El-Homrani

|

La unió d’empresa i treball en una sola conselleria, que comandarà l’expresident del parlament, Roger Torrent, ha fet que rebés el traspàs de mans de dos consellers sortints, Ramon Tremosa i Chakir El-Homrani. Torrent els ha agraït la tasca feta en uns temps “complicats” des del punt de vista “econòmic, social i sanitari”. També ha dit que assumeix el càrrec amb el compromís de “reconstruir el país” després de la crisi de la covid-19. Així s’ha expressat durant el traspàs de poders que ha tingut lloc a la seu del departament, situada al Passeig de Gràcia de Barcelona.

En aquest sentit, Torrent ha subratllat que intentarà “seguir en la mateixa línia” pel que fa a la recuperació del país, centrant-se a “ajudar a les treballadores i treballadors i als sectors més afectats per la crisi”. “Complirem l’encàrrec del president Aragonès, que és el de reconstruir el país des d’un punt de vista transformador”, ha afegit.

Durant el traspàs, l’exconseller El Homrani ha entregat a Torrent un ‘pen drive’ amb tota la informació corresponent al departament de Treball i li ha desitjat sort en una tasca que ha qualificat de “complexa” però també “preciosa”.

Per la seva banda, Tremosa ha destacat que el nou departament d’Empresa “torna als seus orígens”, ja que no s’haurà de fer càrrec de la gestió de les universitats i de qüestions vinculades als temes energètics. “Això vol dir que et podràs concentrar molt més en el turisme i el comerç, dos sectors molt importants per a l’economia catalana”, ha subratllat.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,515

Publireportatge