Dimecres 1 desembre 2021

S’anuncia la creació d’un banc català fora de l’abast de l’Estat

ONZE es diu, ha obert comptes a les xarxes i ha tret un web amb molta informació

|

Ha aparegut una iniciativa de creació d’un banc català que no pugui ser intervingut per l’Estat Espanyol. A la seva web, plena de molta informació, donen el contacte (telèfon inclòs) de la seu que tenen a Londres. També han obert compte a twitter.

Un “padrí” o difusor n’és el conseller a l’exili, Lluís Puig, que n’ha celebrat l’aparició

El President de la Cambra de Comerç de Barcelona també ha emès un tuit veient la quantitat de gent que li està preguntant sobre ONZE

Realment, l’aparició d’un banc d’arrel catalana, dedicada a les empreses, autònoms i particulars de Catalunya, seria una notícia bomba i més amb el continu desencís que els professionals, empresaris i estalviadors estem contínuament rebent de les entitats que consideràvem “nostres”, com el BancSabadell o CaixaBank. Com és sabut aquestes dues grans entitats de referència van pendre clarament partit l’octubre de 2017 cedint a les pressions liderades pel propi rei d’Espanya en el sentit de sortir de Catalunya. En el cas de CaixaBank, solament calia ara saber la intenció de fusionar-se amb Bankia i passar a estar, encara més, controlada pel deep state espanyol.

El refugi que semblava ser Caixa d’Enginyers tampoc no ha acabat d’ocupar aquest espai i cada cop es va convertint en un altra entitat grisa i d’ideologia difosa, per la qual cosa aquesta iniciativa d’ONZE ha de ser mirada amb bons ulls, a l’espera que els entesos ens vagin desvetllant qui, i amb quina ideologia, hi ha al darrere.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,495