Dimarts 19 octubre 2021

Sáenz de Santamaria, sòcia del bufet Cuatrecasas, reclama 2.000 milions al Gobierno de Rajoy

Les decisions sobre les renovables, preses per ella mateixa, són la causa de plet.

|

Les “portes giratòries” poden arribar al paroxisme, per no dir a la immoralitat. Com a exemple, tenim la reclamació feta pel bufet Cuatrecasas, que té de sòcia l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaria, al Gobierno de l’Estat, per valor de quasi 2.000 milions d’euros.

O sigui que Soraya pledeja per decisions preses pel govern espanyol quan ella hi era i, a més, per un tema del que ella en tenia la competència: les energies renovables.

L’esperpèntica gestió de les renovables del govern de Mariano Rajoy va deixar moltes persones afectades, generant forts conflictes judicials i demandes milionàries contra l’estat espanyol.

Ara, amb Santamaria com a sòcia, el bufet Cuatrecasas està gestionant demandes de fons d’inversió contra el govern espanyol per valor de 2.000 milions per les retallades efectuades pel Govern de Rajoy en el que ella n’era la vicepresidenta.

L’aliança entre el bufet Cuatrecases i l’exvicepresidenta Soraya està resultant molt fructífera, Solament cal recordar que, l’any 2015, Emili Cuatrecasas va sortir prou ben parat d’una condemna en ferm per frau fiscal, acceptant una pena de presó, que no va complir, i una multa d’un milió i mig d’euros.

Ens trobem davant d’un cas de portes giratòries que va en camí de convertir-se en un escàndol de proporcions milionàries. Això sí, el despatx defensa que l’àrea de treball de l’exvicepresidenta no està relacionada amb aquesta matèria.Segueix-nos

680
1,486