Dimarts 19 octubre 2021

Raquel Sánchez afirma que està disposada a abordar el traspàs de Rodalies “en els fòrums adequats”

La diputada de Junts Pilar Calvo ha criticat que els nivells d'inversió no s'acaben mai de complir i que la "pluja de milions" s'acaba convertint en "plugim"

|

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha afirmat que està disposada a abordar el traspàs de Rodalies a la Generalitat “en els fòrums adequats”. En resposta a una pregunta de JxCat en la sessió de control al Congrés d’aquest dimecres, Sánchez ha insistit que té “disponibilitat” a abordar la qüestió “dins del marc constitucional”. La titular de Transports ha retret al Govern que “aprofités la vaga” de maquinistes per fer la reivindicació, ja que “no va ser el millor moment”. “No em sembla molt adequat”, ha opinat Sánchez, que ha defensat el nivell d’inversió que està fent l’executiu de Pedro Sánchez en el servei -“més de 134 milions d’euros l’últim any i més de 850 MEUR en els últims tres”-.

Per contra, la diputada de Junts Pilar Calvo ha criticat que els nivells d’inversió mai s’acaben complint i que la “pluja de milions” s’acaba convertint en “plugim”. “Cada any la pluja de milions perd el tren”, ha remarcat. Calvo ha exigit el traspàs de Rodalies per poder fer una gestió similar a la que fa la Generalitat amb FGC. Sánchez ha replicat que la gestió del Govern també presenta “problemes”. “Què passa amb la T-Mobilitat que ja porta més de quatre anys de retards?”, ha dit.

Segueix-nos

680
1,486