Dilluns, 15 de abril del 2024

Puigneró firmarà a Nova York un acord amb ONU-Hàbitat perquè Catalunya “aculli un projecte pioner” de Nacions Unides

El vicepresident aprofitarà el viatge per promocionar la iniciativa 'AINA' perquè les màquines entenguin i parlin català

|

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, firmarà a Nova York un acord amb ONU-Hàbitat perquè Catalunya “aculli un projecte pioner” de Nacions Unides, segons ha informat el Departament d la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. En aquest viatge als Estats Units, que s’allargarà entre dilluns i dijous de la setmana que ve, Puigneró participarà dimarts en una taula rodona organitzada per ONU-Habitat i dimecres a l’Assemblea Mundial de Ciutats i Governs Regionals, on parlarà de l’Agenda Urbana de Catalunya, centrada en la digitalització i la transició verda. El vicepresident també aprofitarà el viatge als Estats Units per promocionar a la comunitat exterior el projecte ‘AINA’ perquè les màquines parlin català.

Gràcies a la col·laboració de Ràdio Amèrica Barcelona (RAB), s’emetrà un programa especial, realitzat des de Nova York amb connexions en directe des de les delegacions de Mèxic, Argentina, Equador i Brussel·les. Les comunitats catalanes participaran en l’enregistrament de veus i explicaran quines activitats duen a terme per fomentar i mantenir viu el català a l’exterior.

Acompanyaran al vicepresident la directora general de Nació Digital i Agenda Urbana, Maria Galindo, i la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Mercè Conesa.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,483