Dimecres, 19 de juny del 2024

Pimec fomenta els negocis amb el país que intenta eliminar la República del Sàhara

La patronal catalana posa en marxa un programa per impulsar les relacions comercials de les pimes catalanes amb la corrupta monarquia marroquina

|

La patronal destaca que és un país d’oportunitats econòmiques i empresarials, però amaga la corrupció com element clau pels negocis

Pimec ha posat en marxa el programa ‘Go Marroc!’ amb l’objectiu d’impulsar les relacions comercials entre les empreses catalanes amb les del Marroc amb l’objectiu d’obrir noves oportunitats en el país nord-africà i blanquejar la corrupte monarquia marroquina.

Segons la directora del departament Internacional de Pimec, Mireia Sabaté, assenyala que el Marroc és un destí d’oportunitats econòmiques i empresarials per a les pimes catalanes, com la seva ubicació estratègica, uns costos competitius i una econòmica cada vegada més modernitzada i amb una gran diversitat de sectors, com l’agroalimentari, el químic, el farmacèutic o l’automobilístic, entre d’altres. Oblida la repressió marroquina contra el poble del Sàhara.

Marroc, un país que ha obligat a Espanya a deixar abandonat el poble sahrauí.

El programa consta de tres de fases. En primer lloc, una auditoria ‘go market’ a través de l’anàlisi del producte i de la proposta de valor tenint en compte les consideracions legals i fiscals; en segon lloc, es crearà una base de dades de clients marroquins i per últim es farà una presentació de l’empresa i la seva activitat a clients potencials i es gestionen accions comercials en el marc d’un viatge de dos dies.

 

“Actualment hi ha gairebé 200 empreses catalanes instal·lades al Marroc i més de 1.600 hi exporten regularment a aquest país africà, on els consumidors valoren molt els productes d’importació europea i on existeixen ajudes públiques per facilitar la inversió estrangera”, apunta Sabaté.

 

 

Publicitat

Segueix-nos

680
1,483