Setmanari digtal d'economia

Expliquem l'espoli fiscal que pateixen els Països Catalans

Dilluns 5 juny 2023

Pacte per a les taules salarials del metall de Barcelona, que inclouen la clàusula de garantia del conveni sectorial

CCOO i UGT valoren molt positivament la reunió en què també s'ha obert la negociació de les comissions de treball

|

La Unió Patronal Metal·lúrgica i els sindicats CCOO i UGT han acordat actualitzar les taules salarials del metall de Barcelona amb l’aplicació de la clàusula de garantia que estableix el conveni sectorial. Els dos sindicats celebren que la patronal hagi reconsiderat la seva postura “després de la sentència del TSJC” i subratllen que la signatura d’avui permetrà regularitzar les quantitats que es deuen des del mes de gener a les persones que treballen al sector en la nòmina d’aquest mes. En la mateixa reunió, les parts també han decidit com continuar amb la negociació de les diferents comissions de treball previstes en l’anterior conveni, que no s’havien arribat a desenvolupar.

La signatura de la revisió salarial s’ha fet aquest dijous a la tarda amb les representacions de CCOO d’Indústria i UGT-FICA que formen part de la comissió negociadora del conveni, i s’ha fet el tràmit de registre per a la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Finalment, els dos sindicats han fet entrega a la patronal de la plataforma reivindicativa conjunta per a la negociació del nou conveni i s’ha acordat el calendari de reunions per a la seva negociació.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,496