Dilluns, 24 Febrer 2020

Les trameses electorals: una despesa absurda

|

Ja hi tornem a ser. Excepte els que explícitament van demanar de no rebre la proganda electoral (una minoria, en un tràmit no massa senzill), les nostres bústies tornaran a rebre els sobres dels partits polítics de cara aquest 10-N.

Estem parlant d’uns 300 milions de sobres i el preu estimat d’aquest mailing és al voltant de 60 milions d’euros. És de les partides més grans del total de la despesa d’unes eleccions estatals que ronda els 140 milions d’euros. No caldria argumentar res més per a deixar de fer-ho. Perquè se segueix fent?

A cada jornada electoral són menys els electors que van a votar amb la papereta preparada de casa, si aquesta pot ser l’única i darrera excusa per a aquesta desfassada pràctica.
Per contra, disposar de les paperetes a casa propicia molt el poder enredar la gent gran, a cada elecció n’hi ha exemples, donant-los un sobre tancat.

El fet evident és que la immensa majoria d’aquest sobres van directament a la paperera provocant una petja ecològica considerable, que contrasta amb el que diuen la majoria del programes electorals.

 

 

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Seguiu-nos a: