Dijous 27 gener 2022

La Generalitat i la Cambra llancen un podcast per promoure la Intel·ligència Artificial a les empreses

Es publicarà cada dimecres, fins al 16 de febrer, i estarà disponible a Spotify

|

El Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori i la Cambra de Barcelona han engegat aquest dimecres un cicle de podcasts setmanals sobre les aplicacions de la Intel·ligència Artificial en sectors econòmics catalans, com l’alimentari, el farmacèutic, el comercial i el logístic. El cicle consta de sis càpsules radiofòniques i es publicaran cada dimecres fins al 16 de febrer a Spotify i als canals corporatius de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Departament de la Viceprèsidència i de Polítiques Digitals i Territori. Els podcasts seguiran el format entrevista, on representants de diferents empreses exposaran el progrés que els ha aportat la Intel·ligència Artificial al seu negoci.

Aquesta tecnologia permet, per exemple, que una màquina pugui prendre decisions intel·ligents i que les empreses tinguin més coneixements de les preferències dels clients i automatitzar diferents operatives, en especial a la logística i la gestió de dades.

El primer capítol abordarà la Intel·ligència Artificial en el sector de l’alimentació amb l’empresa Bon Preu; el segon en el farmacèutic, amb el CIO de Galenicum, Joan Sistachs; el tercer en la comercialització amb el Global Head d’IT, Edgar Jubilar; el quart en les plataformes de vídeo, amb el vicepresident de Product Management d’NPAW, Marc Maycas; el cinquè en la seguretat, amb el gerent de Tecnologia de la Zona Est de Prosegur, Xavier Vilanova; i el sisè i darrer en la gestió de flotes de la mà del mànager de Mitjans Propis i Departament Tècnic del RACC, Xavier Castells.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,501