Dimarts, 22 Octubre 2019

Illes Balears i Catalunya van ser les destinacions preferides dels turistes estrangers a Espanya al juliol

|

Redacció i agències

Les principals destinacions elegides per viatgers estrangers a Espanya aquest juliol van ser les Illes Balears, que acumulava un 34,6% del total de pernoctacions estatals, i Catalunya, que arribava al 20,9%, segons dades de l’Institut d’Estadística Espanyol (INE). Durant l’últim mes, el grau d’ocupació hotelera a la comunitat insular va situar-se en un 91,4%, seguida de les Illes Canàries, amb un 84,9% i el País Valencià, amb un 77,9%.

D’altra banda, Andalusia és la principal receptora de visitants espanyols, al acumular un 23,6% de les pernoctacions, seguida de la Comunitat Valenciana i Catalunya, que registraven un 15,3% i un 15,2%, respectivament. En total, a nivell estatal, s’han registrat 42,8 milions d’entrades a establiments hotelers, un 7,4% més que el mateix mes de 2015.

Per zones turístiques, l’illa de Mallorca encapçala el rànquing espanyol en grau d’ocupació hotelera, amb un 92,09% al juliol. D’altra banda, Barcelona és el punt turístic que acumula un major nombre de pernoctacions hoteleres, fins arribar durant l’últim mes a les 2.016.766 estàncies.

Procedència dels visitants estrangers

Els viatgers procedents del Regne Unit i Alemanya concentren el 27,4% i el 20,8%, respectivament, del total de pernoctacions de no residents en establiments hotelers al juliol a Espanya. El mercat britànic creix un 9,6% i l’alemany un 4,1%. Les pernoctacions dels viatgers procedents de França, Països Baixos i Itàlia (els següents mercats emissors) registren unes taxes anuals del 8,8%, 3,8% i 3,2%, respectivament.

Publicitat

Seguiu-nos a: