Dimecres, 19 de juny del 2024

Enderrock i Bon Preu-Esclat s’uneixen per promocionar i difondre la música emergent en català

Els establiments de Bonpreu i Esclat entre les 17h i les 19h. ofereixen una selecció diària que s'anirà actualitzant

|

ENDERROCK i BONPREU-ESCLAT han iniciat una col·laboració per promocionar i difondre la música emergent en català des dels establiments del Grup Bon Preu i Esclat arreu de Catalunya. La programació de dues hores diàries, titulada L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat, es podrà sentir al fil musical de tots els supermercats a partir de divendres 10 de març, de 17h a 19h de la tarda, amb una selecció de cantants i grups novells. La iniciativa complementa el fil musical diari amb els principals èxits i clàssics de música en català que Bonpreu Esclat ja ofereix des de fa uns anys.

La programació de L’HORA ENDERROCK A BONPREU ESCLAT es basa en una tria musical d’actualitat de dues hores diàries realitzada pels periodistes de la revista Enderrock. La llista de cançons, que s’actualitzarà cada divendres amb l’objectiu de donar la màxima difusió a les noves cançons en català d’artistes emergents, inclourà una fórmula amb salutacions dels mateixos músics i falques de promoció amb la informació dels autors i de la cançó.

Un dels pilars del Grup Bon Preu és la sensibilitat per als productes de proximitat, del territori i la llengua. La iniciativa s’emmarca en aquesta aposta de Bon Preu pel català oferint l’oportunitat a artistes i músics del territori a ser escoltats als més de 200 establiments Bonpreu i Esclat i en horari de màxima afluència de clients. Per això, han comptat amb Grup Enderrock, una editorial i un mitjà de comunicació referencial en la música en català, per seleccionar les cançons i preparar els llistats que s’emetran en aquesta franja dedicada a ser l’altaveu de música emergent.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,483