Setmanari digtal d'economia

Dilluns 27 març 2023

El saló Construmat acollirà 150 expositors i 250 marques a la seva 22a edició a Barcelona

La cita ocuparà 10.000 metres quadrats de Fira de Barcelona amb novetats del sector de la construcció

|

El saló Construmat celebrarà entre el 23 i el 25 de maig la seva 22a edició a l’espai Gran Via de Fira de Barcelona. Segons han destacat els organitzadors aquest dijous, la cita acollirà 150 expositors i 250 marques que oferiran materials, eines, tècniques i serveis enfocats a la innovació i la sostenibilitat. Sota el lema “Construint sostenibilitat”, la cita ocuparà una zona expositiva de 10.000 metres quadrats amb marques com Cementos Molins, Cosentino o Roca, entre d’altres. La cita també comptarà amb una agenda per ressaltar temes com la sostenibilitat i els Fons Next Generatio de la Unió Europea.

“Construmat és la principal plataforma del sector de la construcció a Espanya des de fa més de quaranta anys i, en aquest sentit, la seva pròxima edició tornarà a ser el punt de trobada de referència perquè els professionals, constructors, promotors, arquitectes, distribuïdors o instal·ladors puguin trobar tots els materials i sistemes constructius que els permetin ser més competitius i eficients”, ha destacat el seu president, Xavier Vilajoana,

Contrumat també entregarà els premis TOP3, que busquen difondre casos d’èxit en l’àmbit de la construcció, la rehabilitació o el manteniment reconeixent projectes ja executat en tres categories: sostenibilitat, industrialització i digitalització.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,499

Publireportatge