Dimecres, 19 de juny del 2024

El Gobierno prepara una proposta de nou finançament per les CCAA per enganyar l’independentisme

Cada dia que passa l’espoli que pateixen els PPCC augmenta i tornarem a l’error de sempre del catalanisme polític si el govern català accepta negociar

|

Duran aquests 40 anys de democràcia a l’espanyola, democràcia justeta sempre que no es tracti dels Països Catalans, les promeses de Madrid han enganyat a tot el catalanisme polític, el govern Pujol, el govern de Mas, el govern del tripartit, el govern de Puigdemont i Junqueras, i el govern actual, han comprovat que posant promeses al capdamunt de la taula tothom perd el temps negociant.

I ara el govern espanyol ha tret el dimoni gros, un nou finançament que garanteixi un nou model de viabilitat a les comunitats autònomes, excepte les comunitats forals. Serà un error que davant la majoria democràtica independentista existent a Catalunya perdéssim el temps discutint les molles.

Des del 27 d’octubre de 2017, data de la proclamació de la Independència i desprès no implementada, més de 76.000 MEUR a Catalunya i més de 100.000 MEUR a tots els Països Catalans han marxat a pagar les festes dels líders espanyols. Cada dia amb Espanya ens costa molt car, si ara negociem, tornarem a retardar el full de ruta unitari cap a la independència.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,483