Dilluns, 17 Juny 2019

Els crims relacionats amb criptodivisa superaran tots els cibercrims el 2018

|

Males notícies en el món de la criptodivisa. Segons Lotem Finkelsteen, els atacs cibernètics relacionats amb el món de la criptodivisa, superaran la resta de ciberatacs no relacionats amb Blockchain.

Segons Lotem Finkelsteen, analista d’intel·ligència d’amenaces per l’empresa israeliana Check Point Software Technologies, “no passa un dia sense que escoltem un nou ICO [Initial Coin Offering] que és en realitat una estafa.”

Blockchain la tecnologia que sosté les criptodivises, “pateix d’una crisi de reputació,” ha dit Finkelsteen. “I aquest és un dels principals obstacles que impedeixen que la tecnologia Blockchain tiri endavant.”

Finklesteen ha fet aquestes declaracions com a ponent en un esdeveniment titulat “Blockchain, la nova era digital,” a l’anual conferència de ciberseguretat “Cyber week” Universitat de Tel Aviv.

Segons el The Times of Israel, altres panelistes de l’esdeveniment mostraven més optimisme amb el potencial de la tecnologia blockchain i la criptodivisa. Així, John Velissarios, Director de Global Blockchain Technology a Accenture, va afirmar que “estem veient aplicacions Blockchain pels mercats de capital, canvis de divisa, girs internacionals i sistemes de pagament. La tecnologia està evolucionant, i les aplicacions són cada cop més significants.”

La tecnologia Blockchain, és l’arquitectura que suporta Bitcoin i altres criptodivises. Blockchain és una base de dades, que és mantinguda pels seus participants, una “llibreta de comptabilitat” que és mantinguda pels usuaris, mitjançant les seves transferències. El resultat d’aquesta transferència, és el que s’utilitza com a prova de propietat, cosa que elimina la necessitat d’una autoritat central. Molts emprenedors i informàtics veuen un gran potencial en la tecnologia Blockchain, i creuen que el fet de poder transferir diners i altres actius de persona a persona, sense la necessitat d’una autoritat central, té aplicacions amb un ús diari.

Tanmateix, segons the Times of Israel, el CTO (Chief Technical Officer) del Bank Hapoalim, Haim Pinto, afirma que no hi ha aplicacions de Blockchain aplicables per a bancs comercials. “Blockchain encara està en una fase de moda,” i que la tecnologia no pot aplicar-se: “no podem agafar-ho i utilitzar-ho,” ha afirmat.

Publicitat

Seguiu-nos a: