Dissabte 16 octubre 2021

CBRE preveu que la contractació d’oficines augmentarà un 55% el primer trimestre a Barcelona

La tendència és focalitzarà en edificis que ofereixin "estàndards alts de qualitat", tant per a la salut dels usuaris com per al medi ambient

|

La consultora immobiliària CBRE preveu que la contractació d’oficines a Barcelona augmentarà un 55% el primer trimestre del 2021 respecte al mateix període de l’any passat, amb 70.000 metres quadrats. Segons ha explicat a través d’un comunicat aquest dijous, la xifra prevista per a aquest trimestre és “molt superior” als 45.000 metres quadrats contractats del mateix període del 2020, i també comparat amb qualsevol dels trimestres del mateix any.

La directora de ‘Research’ de CBRE España, Lola Martínez Brioso, ha explicat que, malgrat el repte que continua suposant el control de la pandèmia i l’avanç de la vacunació, les estimacions de la contractació d’espai d’oficines permeten ser “moderadament optimistes” a començament d’any. També ha afegit que es nota un repunt de l’activitat de cara a un retorn planificat a les oficines després de l’estiu i que sembla que la pandèmia ha generat un embús de decisions en les empreses per buscar la manera d’adaptar les oficines a un model més flexible, que combini el treball dins i fora l’oficina.

De la seva banda, el director nacional d”Office Lísing’ de CBRE España, Jose Mittelbrum, ha explicat que sembla clar que les empreses es focalitzaran encara més en els edificis que ofereixin els “estàndards més alts de qualitat”, on preservar tant la salut dels usuaris com la del medi ambient.

Segueix-nos

680
1,487