Dissabte 25 juny 2022

Aeroports de Catalunya aprova un pla per a Lleida-Alguaire i Andorra-la Seu d’Urgell

S'ha acordat un descompte durant el 2020 del 50% en la tarifa d'estacionament d'aeronaus

|

El consell d’administració d’Aeroports de Catalunya ha aprovat aquest dijous un conjunt de mesures per als aeroports que gestiona –Lleida-Alguaire i Andorra-la Seu d’Urgell– per incentivar la recuperació de sector i incrementar-ne la seva competitivitat.

S’ha acordat un descompte durant el 2020 del 50% en la tarifa d’estacionament d’aeronaus i un descompte del 100% en la tarifa de passatgers, i s’ha acordat traslladar a Gobierno la proposta de la Generalitat per a què apliqui “mesures anàlogues” als aeroports que Aena gestiona a Catalunya, com s’informa aquest dijous en un comunicat.

En relació a l’aeroport de Lleida-Alguaire, s’ha reorganitzat la plataforma per acollir un major nombre d’aeronaus; el dilluns passat es van reordenar els avions de Norwegian que ocupaven quatre places a la plataforma per redistribuir de manera que cabessin més avions.

L’ens ha explicat que segueix l’operativa a l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell perquè les companyies que hi operen segueixin prestant serveis de vols d’emergència, vols medicalitzats i treballs aeris, entre d’altres.

El consell d’administració ha avaluat els impactes de l’coronavirus en el transport aeri, i la dada més rellevant és el gran nombre de cancel·lacions i la reducció de vols “de fins al 98%” respecte a un dia normal de l’any anterior.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,525