Dilluns, 06 de febrer del 2023

Yolanda Díaz: “Aquí hi ha qui s’està enriquint i no podem seguir admetent que les empreses continuïn engreixant els beneficis a costa dels salaris”

Foment del Treball critica que Yolanda Diaz "demonitzi" els empresaris i acusa la vicepresidenta segona del gobierno d'actuar "irresponsablement" fent "populisme"

|

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha carregat contra els beneficis empresarials en el context d’inflació actual. “No podem seguir admetent que les empreses continuïn engreixant els beneficis a costa dels salaris i de l’esforç de les persones treballadores”, ha dit aquest divendres al matí en unes jornades de la UGT. Díaz ha argumentat que no es pot permetre que els salaris es devaluïn mentre que els beneficis empresarials augmenten. La vicepresidenta ha defensat que els que més tenen són els que han d’aportar més en la sortida d’aquesta crisi.

“No es pot admetre, com s’està demostrant, que una part de la inflació subjacent s’explica únicament pels beneficis de les empreses”, ha dit, per afegir: “Aquí hi ha algú que s’està enriquint”, parafrasejant el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha acusat reiteradament el govern espanyol d’estar-se enriquint amb la inflació.

De seguida Foment del Treball ha criticat la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, en el seu al·legat contra els beneficis empresarials en el context d’inflació actual. En un comunicat, la patronal catalana ha lamentat que Díaz “demonitzi” els empresaris i, en aquest sentit, li ha exigit “rigor i serietat”. Foment també ha remarcat que ni els empresaris ni els beneficis empresarials són els responsables de l’increment de preus del sector alimentari. “Yolanda Díaz ho sap perfectament, però prefereix, irresponsablement, fer populisme”, ha defensat el president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, que creu que l’objectiu de la vicepresidenta segona és “enfortir-se ideològicament” en l’espai de l’esquerra.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,502

Publireportatge