Dimecres 18 maig 2022

Vueling recuperarà les xifres de 2019 gràcies a la recuperació del mercat internacional

La companyia ha posat a la venda per a la temporada d'estiu més de 320 rutes, 220 d'àmbit internacional

|

Vueling reforçarà les freqüències amb l’objectiu de recuperar, per la temporada d’estiu, les xifres d’abans de la pandèmia. L’aerolinia ha posat a la venda més de 320 rutes, de les quals 220 són d’àmbit internacional. Destaquen les noves connexions entre Londres Gatwick i Màlaga, Sevilla, Menorca, Granada i la Corunya, les dues últimes noves connexions per a l’aeroport londinenc. A nivell estatal, amb origen i destinació Espanya, la companyia manté la recuperació amb nivells d’activitat prepandèmia, operant fins a 100 rutes.

L’aerolínia ha presentat aquest dimecres la campanya, que arrencarà el 26 de març i es perllongarà fins al 29 d’octubre. Segons ha anunciat la companyia, s’han programat fins a 120 destinacions en més de 30 països, reforçant les freqüències respecte a 2021 i aconseguint uns nivells similars al de 2019.

Aposta pel Regne Unit i creixement a París Orly
En la programació d’aquest estiu de Vueling destaca l’impuls als aeroports de Londres Gatwick com en el de París Orly. A Londres Gatwick pràcticament es duplicarà l’oferta respecte a l’estiu de 2019. Concretament, l’aerolínia ha programat 12 rutes directes des de l’aeroport londinenc.

Vueling també mantindrà l’aposta en la resta dels aeroports britànics, amb les cinc noves rutes des del Regne Unit a París Orly que va inaugurar al novembre, i fins a 24 connexions a destins a Espanya, Itàlia i França. També mantindrà els enllaços directes entre París i Newcastle, Birmingham, Edimburg, Glasgow i Cardiff.

A França, concretament en l’aeroport París Orly, Vueling ha ampliat significativament la seva capacitat respecte a 2019 gràcies a la franja de reserva de temps aconseguida. L’aerolínia té previst operar aquest estiu 50 rutes, un gran creixement respecte a les 11 de l’estiu de 2019. Destaquen dues connexions inèdites que enllaçaran París Orly amb Kíev (Ucraïna) i l’illa de la Palma (Canàries).

Pel que fa a la resta de mercats internacionals, Vueling té previst operar més de 220 connexions aquest estiu, mantenint la seva presència en mercats tradicionals com Itàlia i Holanda. En aquest últim país destaca el nou enllaç entre Amsterdam i Copenhaguen.

Doble oferta de connexions per Setmana Santa
Vueling ha programat per a les vacances de Setmana Santa més del doble de rutes que el mateix període de l’any 2021. Concretament, l’aerolínia operarà 296 connexions, 92 domèstiques i 204 internacionals, i espera que sigui un punt d’inflexió en la recuperació turística.

El mercat espanyol
A l’aeroport del Prat, Vueling programarà per a la temporada d’estiu 100 rutes (25 domèstiques i 75 internacionals). De la resta d’Espanya destaquen les noves connexions entre Copenhaguen i Lanzarote, i Amsterdam amb Lanzarote, Gran Canària i Tenerife (Sud).

Publicitat

Segueix-nos

680
1,512