Setmanari digtal d'economia

Expliquem l'espoli fiscal que pateixen els Països Catalans

Dijous 21 setembre 2023

Vueling operarà quatre noves rutes des de l’aeroport del Prat a Suècia, Dinamarca i Noruega

A partir del mes de juny, l'aerolínia arribarà a les ciutats de Göteborg, Billund, Bergen i Stavanger

|

Vueling ampliarà la seva oferta de vols des de l’aeroport de Prat. A partir del mes de juny, l’aerolínia operarà quatre noves rutes des de Barcelona a les ciutats de Göteborg (Suècia), Billund (Dinamarca) i Bergen i Stavanger (Noruega). Els vols fins a Göteborg començaran a operar a partir de l’11 de juny, amb freqüències els divendres i els diumenges. Una setmana més tard, el 18 de juny, s’inaugurarà la ruta fins a Billund, amb dos vols setmanals, un el dilluns i l’altre el divendres. Pel que fa a Bergen, les operacions començaran el 19 de juny amb un vol setmanal (dissabte), mentre que la connexió amb Stavanger entrarà en funcionament a partir del 20 de juny, també amb un vol per setmana (diumenge).

A banda de les rutes internacionals, Vueling també ha recordat que ja té previst operar quatre de les rutes habituals als països nòrdics durant la temporada d’estiu. Es tracta dels vols en direcció Copenhaguen, amb una freqüència de dos viatges per dia; Aalborg, amb dues freqüències setmanals, i Oslo, on l’aerolínia passarà de tres vols setmanals a un vol per dia.

Per altra banda, la companyia aèria també incorporarà quatre noves rutes des dels aeroports de Palma, Màlaga i Alacant per reforçar les connexions amb el mercat nòrdic. En el cas de Palma, Vueling oferirà vols a Copenhaguen a partir del 20 de juny amb una freqüència de dos per setmana (dijous i diumenge), mentre que arribarà a Billund a partir del 19 de juny amb dos vols per setmana (dimecres i dissabte). Des de Màlaga, les operacions a Billund i Copenhaguen es posaran en marxa a partir del 19 de juny i del 20 de juny, respectivament. A la ciutat noruega, la freqüència serà de dos vols per setmana (dimecres i dissabte), mentre que a la capital danesa hi haurà tres vols setmanals (dimarts, dijous i diumenge). Finalment, Alacant operarà per primera vegada vols directes a Copehague a partir del 19 de juny. En aquest cas, l’aerolínia oferirà tres vols per setmana, que s’enlairaran els dimarts, els dijous i els dissabtes.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,484