Dimarts 19 octubre 2021

Roca supera els 1.800 milions de facturació, “la major xifra de vendes en la seva història”

El Grup ha destinat 154 milions d'euros a inversions el 2019

|

El Grup Roca ha arribat als 1.861 milions de facturació, “la major xifra de vendes en la seva història” segons els resultats de l’exercici de 2019, dels quals la companyia ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Roca ha facturat un 4,8% més que l’exercici passat, i registra increments de vendes “en la pràctica totalitat dels mercats, tant en les economies emergents com en les més desenvolupades”, i molt especialment en el negoci d’aixeteria i ceràmica plana.

El 2019, ha destinat 154 milions d’euros a inversions, “més del 50% dels quals es dirigeixen a augmentar la capacitat de les plantes productives, actualitzar la seva dotació tecnològica i garantir el compliment dels estàndards mediambientals”. Les principals inversions d’expansió s’han dut a terme en les plantes de porcellana sanitària de Rússia, Mèxic i el Marroc, “amb ampliacions de la capacitat productiva per atendre el creixement de vendes”, ha detallat la companyia.

Sobre la crisi del coronavirus, Roca destaca que des del principi de la pandèmia “ha adoptat puntualment totes les recomanacions de les autoritats locals i internacionals”, que ha estudiat a través d’un grup específic de seguiment. “En l’actualitat el Grup gestiona el flux de caixa amb normalitat i disposa de folgança més que suficient per a les necessitats”, conclou.

Roca va iniciar la seva activitat el 1917 dedicant-se a la fabricació de radiadors de ferro fos per a la calefacció domèstica. Són, doncs, més de 100 anys d’història i és un referent a nivell mundial en l’àmbit sanitari domèstic.

Segueix-nos

680
1,486