Dimarts, 22 Octubre 2019

‘Rebel·lió’ al País Valencià contra la crítica del ministre de Justícia al Corredor Mediterrani

|

Redació

Els actors polítics i empresarials del País Valencià veuen el Corredor Mediterrani com una peça fonamental del seu territori. Així ho han volgut deixar clar avui, al respondre amb contundents crítiques a les declaracions d’ahir del ministre de Justícia espanyol, Rafael Catalá, que va titllar la importància de la infraestructura “d’exagerada i sobrevalorada”.

El propi president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, no ha tardat a respondre al ministre , explicant-li que les seves paraules són “una profunda insensatesa, ja que per a tots els agents econòmics és fonamental”. “L’únic que està sobredimensionat és la irresponsabilitat del govern de Mariano Rajoy”, ha reblat el cap del govern valencià, segons recollia La Vanguardia.

De manera similar, el secretari d’Obres Públiques valencià, Josep Vicent Boira, no ha dubtat a donar la seva opinió en una conversa a Twitter sobre el tema: “Venen a ta casa a riure’s i a dir que no estem tan malament, que ens queixem de vici”.

A la vegada, el diputat de Compromís Fran Ferri ha titllat “d’indignant” que el govern espanyol tregui importància a “la infraestructura ferroviària més necessari per l’estat espanyol segons la Unió Europea”. I, des de l’àmbit empresarial, també s’ha recalcat la importància del projecte. El president de la Cambra de València, José Vicente Morata, ha denunciat que les afirmacions de Catalá “demostren que el govern no entén la importància de la infraestructura, clau per la logística de les empreses valencianes”.

L’Asociación Valenciana de Empresarios, promotora de diverses iniciatives en defensa de la infraestructura,  també ha mostrat el seu rebuig a les afirmacions de Catalá.

Publicitat

Seguiu-nos a: