Setmanari digtal d'economia

Dilluns 27 març 2023

El Prat supera Nova York, Tòquio i Roma en passatgers internacionals

|

Redacció

El 2016 va ser un any de rècord per l’aeroport del Prat, al registrar un total de 44 milions d’usuaris. Ara, un nou rànquing del Consell Internacional d’Aeroport revela que Barcelona va superar a nivell de passatgers internacionals a ciutats com Roma, Nova York o Tòquio. De fet, l’aeroport de la capital catalana se situa en el dissetè lloc del rànquing mundial de passatgers internacionals, amb un augment de l’11,1% respecte l’any anterior.

El Prat va rebre un total de 32,3 milions de viatgers estrangers, prop de 4 milions menys que l’aeroport madrileny de Barajas. “Ens cal una gestió individualitzat d’El Prat, fora d’Aena, perquè pugui desplegar sense límits tot el seu potencial”, ha piulat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, davant la notícia de les noves dades. Rull, a més, ha recordat que encara hi ha una demanda de vols intercontinentals “molt rellevant” que podria fer seguir incrementant el nombre de visitants a la infraestructura.

L’augment de passatgers a l’aeroport ha portat els últims mesos a anunciar noves rutes internacionals des d’El Prat. Concretament, la low-cost Norwegian i la recent creada Level, que forma part d’IAG, han anunciat enllaços de llarg radi i baix cost amb diverses ciutats d’Estats Units i Amèrica Llatina.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,499

Publireportatge