Dissabte 25 juny 2022

Parlem Telecom emetrà bons i obligacions per 30 MEUR per finançar la seva expansió

La companyia ha duplicat el valor de les seves accions un any després de la seva sortida a borsa

|

La junta d’accionistes de Parlem Telecom ha aprovat aquest dimecres fer una emissió de bons i obligacions per valor de 30 milions d’euros per finançar l’expansió de l’empresa. Segons ha detallat l’operadora en un comunicat, els recursos obtinguts serviran per accelerar el creixement “inorgànic” de la companyia i adquirir empreses que complementin la seva aposta actual. Coincidint amb el primer aniversari de la seva sortida a borsa, l’empresa també ha fet balanç de la seva presència als mercats, on les accions ha augmentat el seu valor un 97%, passant de 2,8 a 5,6 euros.

La companyia catalana, que també ha aprovat la possibilitat d’ampliar el seu capital en vint milions d’euros en els cinc anys vinents, encara una etapa en què es marca com a objectiu consolidar-se com el grup de telecomunicacions català “de referència”. Segons ha detallat l’empresa, tots els punts de l’ordre del dia de la junta d’accionistes s’han aprovat amb el 98% dels vots favorables.

“En l’últim exercici de 2021, Parlem Telecom va doblar pràcticament la seva facturació respecte el 2020 al passar d’uns ingressos de 18’8 milions a uns de 36,7”, ha afegit la companyia, amb seu a Barcelona, en un comunicat.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,525