Dimarts, 22 Octubre 2019

Neix la plataforma ‘Aturem la Llei Aragonès’

L'entitat –formada per més de 50 col·lectius del sector eductiu, sanitari i social, amb el suport de l'esquerra anticapitalista- convoca una manifestació el 19 d'octubre a les cinc de la tarda

|

La plataforma ‘Aturem la Llei Aragonès’ s’ha presentat aquest dimarts en societat amb un acte davant el Palau de la Generalitat en contra de l’aprovació de la futura Llei de Contractes de Serveis a les Persones. Més de 50 col·lectius del sector educatiu, sanitari i social amb el suport de l’esquerra anticapitalista s’han aplegat per denunciar que la coneguda popularment com a ‘Llei Aragonès’ és “la passa definitiva en la privatització dels serveis públics”.

“Estableix un marc jurídic idoni perquè siguin les empreses privades –com l’ACS de Florentino Pérez- qui gestionin i prestin els serveis públics que garanteixen els drets fonamentals”, ha alertat Bàrbara Roch, portaveu de la plataforma ‘Aturem la Llei Aragonès’. “La informació que dona el Govern es totalment esbiaixada, incompleta i interessada. La llei canvia totalment el paradigma de la gestió dels serveis bàsics”, ha insistit Roch, que ha avançat que ja s’ha convocat una gran manifestació el proper 19 d’octubre a les cinc de la tarda.

Publicitat

Seguiu-nos a: