Setmanari digtal d'economia

Dilluns 28 novembre 2022

Més de 1.500 empresaris es tornaran a reunir a Barcelona per reivindicar el corredor mediterrani

A l'anterior trobada, en 2018, el ministre Ábalos, va assegurar que al 2021 Algesires i França estarien connectades pel litoral mediterrani en ample estàndard.

|

Més de 1.500 empresaris es tornaran a reunir a Barcelona dijous que ve per reivindicar la finalització de les obres del corredor mediterrani. La trobada, on també es farà un repàs de l’estat dels treballs fins ara, se celebrarà dijous que ve al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i està organitzada per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE). Serà la sisena reunió organitzada per l’entitat per reclamar que “es completi l’actual Espanya radial amb una circular” i millorar la connexió ferroviària entre els diferents territoris. En aquesta ocasió el lema serà “El nostre país ja no pot esperar més” i comptarà amb la intervenció de diversos empresaris i de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que clourà l’acte.

Concretament, hi intervindran el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris i de Boluda Corporación Marítima, Vicente Boluda; l’economista i exministre Josep Piqué, i la directora de de la Barcelona School of Economics, Teresa Garcia-Milà; la CEO de Socialcar, Mar Alarcón; el president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, i la vicepresidenta executiva de Health in Code, Ángela Pérez. Finalment, una entrevista a la ministra Raquel Sánchez servirà per cloure l’acte.

En la reunió, també hi assistiran el president de Mercadona, Juan Roig; i representants de patronals com el president de la CEOE, Antonio Garamendi; el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre; el president de Cambres del País Valencià, José Vicente Morata; i els presidents de la Regió de Múrcia i del País Valencià, Fernando López Miras i Ximo Puig, respectivament.

El passat 2018, Barcelona també va acollir un acte a favor del corredor mediterrani organitzat pels empresaris valencians. En aquella ocasió, es va celebrar al Palau de Congressos de Barcelona i l’laleshores ministre de Foment, José Luis Ábalos, va assegurar que al 2021 Algesires i França estarien connectades pel litoral mediterrani en ample estàndard.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,500

Publireportatge