Diumenge, 15 Desembre 2019

Lleida.net es converteix en operador de SMS i telefonia fixa a República Dominicana

"Tenim presència i acords comercials en països com Colòmbia i l'Argentina", explica Sisco Sapena, president de Lleida.net

|

Lleida.net ha passat a ser operador de SMS i telefonia fixa a República Dominicana, després de la decisió de l’Institut Dominicà de les Telecomunicacions (INDOTEL) d’atorgar-li la corresponent llicència per un període de cinc anys.

   

En concret, Lleida.net, a través de la seva filial Lleidanet Dominicana, podrà signar nous acords d’interconnexió amb operadores dominicanes i potenciar en la Carib seus serveis de certificació, contractació i notificació.

La llicència permetrà a Lleida.net continuar posicionant no només en el Carib, sinó també a la resta d’Amèrica Llatina, on té presència i acords comercials en països com Colòmbia i l’Argentina, segons ha explicat.

“Convertir-nos en operador de telefonia a la República Dominicana és fruit d’anys de treball al Carib, i només el primer pas per a convertir-nos en operador de telefonia de referència en aquesta regió”, ha ressaltat el fundador i director general de l’empresa, Sisco Sapena.

A escala mundial, l’operador té ja acords amb més de 1.500 companyies presents en 150 països i els seus mètodes de certificació electrònica han rebut més de 100 patents en diferents mercats de la zona, incloent Colòmbia, Mèxic i Argentina.

Publicitat  

Seguiu-nos a: