Dimecres 18 maig 2022

Les reserves anticipades dels vols Bristol-Reus auguren la recuperació del mercat britànic a la Costa Daurada i l’Ebre

JET2 i TUI augmentaran les places de la línia aèria un 5% i un 14% respecte del 2019 Redacció

|

Les reserves anticipades de la nova línia aèria Reus-Bristol auguren la recuperació del mercat turístic britànic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre enguany. La companyia JET2 ha venut el 30% de places dels vols del mes d’abril, quan començarà a operar des de l’aeroport de Reus, i TUI el 31% de les places disponibles entre maig i octubre. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona s’ha reunit a Madrid FITUR amb les dues línies aèries que han anunciat que augmentaran les places respecte del 2019 en un 5% i un 14%, respectivament. El sector considera que aquestes xifres de reserves anticipades són molt significatives, ja que la tendència fins ara era reservar a darrera hora.

En la primera jornada a Fitur, el Patronat també percep bones perspectives pel que fa al turisme europeu, sobretot el francès i el belga, que també podrien començar a recuperar nivells prepandèmics. A Fitur el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promociona 26 municipis i ens turístics públics i privats i es dona a conèixer els atractius d’aquestes destinacions, a més d’establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses que permetin fidelitzar el mercat nacional i estatal i recuperar l’internacional.

El municipi de Calafell ha estat distingit amb la marca Biosphere de Turisme Sostenible en el primer dia de FITUR, reconeixement atorgat pel Responsible Tourism Institut. És el primer municipi de la Costa Daurada que aconsegueix aquesta distinció.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,512