Dilluns, 06 de febrer del 2023

Les mesures més estrictes sobre el coronavirus porten a un rosari de cancel·lacions

Queden suspesos o ajornats congressos, audicions escolars, estrenes teatrals...

|

El llistat de cancel·lacions és llarguíssim i no l’acabarem. Moltes activitats s’han anul·lat en qüestió d’hores. Cal recordar que a la roda de premsa que ha fet el govern aquest dimecres han deixat ben clar que, a més de la responsabilitat personal de cada un dels organitzadors i participants, les directrius donades no són “recomanacions” sinó “resolucions” i es poden imposar sancions a qui no compleixi.

CULTURA I ENSENYAMENT
El Gran Teatre del Liceu suspèn l’estrena de ‘Lohengrin’, de Wagner, programat per del 19 de març al 5 d’abril. També el seu espectacle escolar i familiar “El Monstre del laberint” per als dies 24, 27 de de març i 1 i 4 de d’abril.

El món educatiu n’ha estat particularment afectat. A l’Hospitalet, a l’Auditori Barradas, s’ha suspès, per primera vegada en quaranta anys, el cicle Sessions Musicals Escolars.

El món de les sales alternatives o de petit format (Maldà, Tantarantana…) ja han anunciat que suspenen la seva programació i museus com el MNAC han perdut fins a un 20% de visitants.

CONGRESSOS
S’ajorna la fira Spannabis de Cornellà de Llobregat que s’havia de celebrar del 13 al 15 de març i esperava rebre més de 20.000 visitants

S’ajorna el Festival Internacional de Patchwork de Sitges que s”havia de celebrar del 12 al 15 de març amb 116 expositors

Sabadell ajorna la Fira de l’Ocupació i la fira A Sabadell som clicks que s’havia de celebrar el proper mes d’abril, i la fira A Sabadell som clicks, que estava prevista pel mes de maig i que es farà al juny.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,502

Publireportatge