Dimecres, 19 Juny 2019

La xarxa mostra un alt interès pels recursos culturals de l’entorn de Barcelona

Ho certifica un estudi impulsat per la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona

|

Un estudi de l’Observatori de Turisme de Barcelona certifica que la cultura té un alt grau de reputació a la xarxa. Aquest índex analitza més d’un milió d’opinions online per a més de 14.000 recursos turístics del voltant de Barcelona, amb excepció del Barcelonès.

Impulsat per Turisme de Barcelona, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona, l’estudi monitoritza els allotjaments, els restaurants i els atractius turístics. Dins d’aquest darrer àmbit també s’inclouen els recursos culturals i els espais naturals.

Precisament les platges i la tranquilitat, junt amb la gastronomia, són les principals raons per les quals els usuaris recomanen una visita a la zona, valoració que es desprèn de les 500.000 opinions de turistes que van pernoctar a l’entorn de la capital catalana, durant l’any 2017.

També segons dades de l’estudi, els mercats que experimenten un major grau de satisfacció són el rus, holandès i alemany; mentre que les zones de proximitat són les que manifesten una menor satisfacció.

Publicitat

Seguiu-nos a: