Divendres, 24 Gener 2020

La UGT proposa treballar 32 hores setmanals per aprofitar l’augment de productivitat de la robotització i la digitalització

El sindicat exigeix a PSOE i Podemos que la derogació total de la reforma laboral sigui una prioritat pel govern de coalició

|

La UGT ha inclòs la reducció de la jornada laboral a 32 hores setmanals com a objectiu d’acció sindical de cara a l’any vinent. Pel sindicat, que abans de la crisi econòmica demanava la reducció de 35 hores setmanals, la digitalització i la robotització progressiva obriran una oportunitat per treballar menys hores.

Segons la secretària de Política Sindical de la UGT, Núria Gilgado, l’automatització comportarà un augment de productivitat i requerirà més repartiment de feines.

Una altra de les línies mestres de l’acció de la UGT per l’any que ve és la derogació de les reformes laborals. En aquest sentit, el sindicat ha aprofitat les jornada anual d’acció sindical i negociació col·lectiva per exigir que l’eliminació total de la normativa sigui una “prioritat” per PSOE i Podemos si formen un govern de coalició.

Publicitat

Seguiu-nos a: