Setmanari digtal d'economia

Dilluns 28 novembre 2022

La plantilla d’Aena reclama que es tanquin els aeroports als turistes pel coronavirus

Els sindicats denuncien que no s'ha repartit mascaretes ni guants als treballadors

|

Els treballadors d’aeroports d’Aena han reclamat que es tanquin aquestes infraestructures als turistes mentre duri la crisi del coronavirus. El sindicat USO-Aena ha qualificat la situació d’“alarmant” i ha denunciat “aglomeracions de passatgers” a les cues d’embarcament, filtres o mostradors dels aeroports d’Alacant-Elx, Gran Canària, Màlaga o Madrid-Barajas. En aquests indrets, afirma el sindicat, “resulta impossible guardar les mínimes distàncies de seguretat” per contenir el contagi del coronavirus.

També denuncia que no s’ha repartit mascaretes als treballadors i tampoc guants. “No podem mantenir oberts els aeroports als turistes mentre els ciutadans estan confinats a casa seva”, ha denunciat Marta López, secretària general d’USO-Aena. “Hem demanat que es tanqui l’aviació comercial per deixar d’exposar els nostres treballadors i tots els espanyols i seguim sense que s’adopti cap mesura”, ha defensat López.

El sindicat també denuncia que Aena “està denegant” reduccions de jornada per tenir cura de menors, a banda de no haver paralitzat les tasques no essencials”.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,500

Publireportatge