Dimarts 16 agost 2022

La Intersindical convoca 22 concentracions adaptades a la covid i arreu de Catalunya pel Primer de Maig

El lema enguany és 'Construïm el futur! Al servei del país i de la gent treballadora'

|

La Intersindical convoca 22 concentracions arreu de Catalunya amb motiu del Primer de Maig amb el lema ‘Construïm el futur! Al servei del país i de la gent treballadora’. L’organització d’aquesta vintena d’actes descentralitzats es fa per garantir les mesures de seguretat i sanitat en el marc de la pandèmia de covid-19, amb un registre d’assistents a les concentracions, mascareta obligatòria i distàncies de seguretat. L’acte central del sindicat republicà es farà a la plaça Universitat de Barcelona a les 11 hores. “Enguany, el manifest de la Intersindical posa el focus en els reptes de futur que han de permetre sortir de la crisi social, laboral i econòmica fruit de la pandèmia”, ha afirmat el secretari general del sindicat, Sergi Perelló.

“Moltes d’aquestes crisis, però, ja s’arrossegaven d’abans”, ha volgut deixar clar Perelló, que ha insistit en la necessitat “d’avançar cap a un model de país republicà i socialment just”. Entre les principals reivindicacions de la Intersindical continua la defensa de la reducció de la jornada laboral amb el manteniment dels salaris, la fixació d’un Salari Mínim Interprofessional català de 1.300 euros, la implementació d’una renda bàsica universal o la titularitat pública dels serveis bàsics. “També apostem per garantir pensions dignes i la reducció de l’edat de jubilació, així com el blindatge de la llengua catalana als centres de treball”, ha recalcat el secretari general de la Intersindical.

“Proposem alternatives que busquen el benestar de la ciutadania més que no satisfer les elits empresarials”, ha volgut deixar clar Perelló. “Aquest és el futur que volem construir des del sindicalisme independentista, un futur forjat des de la solidaritat mútua i l’organització col·lectiva, al servei del país i de la gent treballadora”, han conclòs des de la Intersindical.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,517