Setmanari digtal d'economia

Dimecres 28 setembre 2022

La Generalitat invertirà 4,6 MEUR en el nou parc de Bombers de Terrassa

Tindrà tres alçades, 1.800 metres quadrats de superfície i estarà enllestit el 2024

|

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha compromès aquest dimarts a destinar 4,6 milions d’euros per construir el nou parc de Bombers de Terrassa. Durant una visita al parc actual acompanyat de l’alcalde de la ciutat vallesana, Jordi Ballart, el conseller ha explicat que les obres està previst que comencin en els propers mesos i finalitzin en un termini màxim de dos anys. El nou parc de Bombers s’ubicarà a la parcel·la de l’existent, que s’enderrocarà. L’únic que es conservarà és el soterrani per adaptar-lo com a zona de pràctiques. El nou edifici, amb 1.800 metres quadrats de superfície, es distribuirà en tres alçades.

El conseller i l’alcalde han aprofitat la visita al parc de Bombers de Terrassa per reunir-se amb el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, el cap operatiu dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, i altres comandaments i bombers del parc de Terrassa.

Més de 1.800 serveis anuals
L’actual parc de Bombers s’ubica al nord-est de la ciutat, en una àrea a cavall entre teixits industrials i residencials i està construït en una superfície de 3.677 m2 i 262 ml de perímetre. El parc de Bombers de Terrassa pertany a la Regió d’Emergències Metropolitana Nord (REMN) i actualment té una dotació de 41 bombers funcionaris i 12 voluntaris. Durant el 2021 van dur a terme 1882 serveis.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,516

Publireportatge