Dissabte 16 octubre 2021

La Cambra de Barcelona atorgarà 100.000 euros a pimes turístiques per ser més sostenibles

L'acció s'emmarca en el 'Programa d'acceleració del turisme urbà sostenible' del projecte europeu Tourban, ha informat la Cambra de Barcelona aquest dilluns en un comunicat.

|

La Cambra de Comerç de Barcelona atorgarà 100.000 euros a petites i mitjanes empreses del sector turístic de la ciutat per ajudar-les a ser més sostenibles. El projecte té l’objectiu de donar suport a les pimes turístiques per millorar-ne la sostenibilitat ambiental, econòmica i social, i està coordinat amb vuit entitats més de set països europeus. L’aportació total del programa ascendeix a 600.000 euros –dels quals la Cambra de Barcelona en gestionarà 100.000–, que ajudaran a afrontar la falta d’accés al coneixement i a la inversió.

FORMACIONS, TALLERS I NETWORKING
També s’oferiran formacions, tallers i activitats de networking que permetran a les empreses turístiques adaptar-se als nous reptes del mercat “i milloraran la seva competitivitat i resiliència”.

A través de la innovació, la incorporació de noves tecnologies i de models de negoci d’economia circular, i l’adopció de distintius i certificats de sostenibilitat, les empreses aconseguiran rebaixar el seu consum i les seves despeses.

Segueix-nos

680
1,487