Dissabte, 20 Abril 2019

Josep Sánchez Llibre serà el nou president de Foment del Treball

La mesa electoral de la patronal proclamarà l'exdiputat i vicepresident de Conservas Dani en els propers dies després que no s'hagi presentat cap candidatura alternativa

|

El vicepresident de Conservas Dani i exdiputat d’Unió, Josep Sánchez Llibre, serà el nou president de Foment del Treball i substituirà Joaquim Gay de Montellà al capdavant de la patronal catalana de les grans empreses. La mesa electoral de Foment del Treball, constituïda aquest dimarts al matí, proclamarà Sánchez Llibre al llarg dels propers dies després que el termini per presentar candidatures finalitzés dilluns sense cap candidatura alternativa a la del vicepresident de Conservas Dani, segons ha informat aquest dimarts la patronal en un comunicat. Sánchez Llibre ha presentat 219 suports, que equivalen a 1.719 vots a l’Assemblea, quan els Estatuts només demanen 40 suports per poder registrar la candidatura.
Segons el mateix comunicat, davant aquest escenari, no caldrà realitzar votacions en l’Assemblea Electoral de Foment del Treball del 5 de novembre, ja que en ser l’únic candidat a la presidència de la patronal, Sánchez Llibre serà proclamat automàticament president de Foment del Treball per als quatre anys vinents. Tampoc caldrà votar la renovació de la Junta Directiva de la patronal, ja que s’hi ha presentat només 76 candidats, xifra que no supera el de càrrecs a elegir per l’Assemblea. La meitat de candidats a la Junta Directiva són nous membres.

Sánchez Llibre serà proclamat un cop s’hagi esgotat el termini de 48 hores perquè es presentin recursos a la candidatura i perquè la mesa electoral els resolgui. Així doncs, la proclamació de l’únic candidat a la presidència de Foment així com dels membres de la Junta s’haurà de fer abans del 2 de novembre, que és quan també venç el termini per desconvocar l’Assemblea Electoral.

Publicitat

Seguiu-nos a: