Diumenge, 15 Desembre 2019

Joan Canadell declina assistir a la Trobada d’Economia de s’Agaró

Amb tot, des de la Cambra apunten que s'ha ajudat a la Trobada d'Economia de S'Agaró en temes "puntuals" de l'edició d'enguany i que la vicepresidenta Mònica Roca hi participarà.

|

La 24a Trobada d’Economia a S’Agaró, que se celebrarà el 29 i 30 de novembre al Baix Empordà no comptarà amb la presència de la Cambra de Comerç de Barcelona, que se n’ha desvinculat de l’organització.

   

La Cambra està replantejant-se tots els seus patrocinis i activitats des del canvi de presidència, que ara ocupa Joan Canadell, segons han explicat fonts de l’ens a l’ACN. La desvinculació de l’organització de les jornades de S’Agaró s’emmarcaria en aquest context de replantejament global, que també inclou la suspensió, per ara, dels Dinars Cambra que organitzava l’ens.

Entre els convidats d’aquest any a les jornades hi ha la ministra d’Economia en funcions, Nadia Calviño, o el ministre d’Exteriors en funcions i futur Alt Representant de la Unió Europea, Josep Borrell, que faran la clausura de les jornades de divendres i dissabte.

Publicitat  

Seguiu-nos a: