Setmanari digtal d'economia

Dimarts 27 setembre 2022

Interior acaba el contracte de manteniment de vehicles dels Bombers amb Iturri, investigada per suposades irregularitats

El servei s'ha adjudicat a tres noves empreses via tramitació d'emergència

|

El Departament d’Interior ha finalitzat el contracte per al manteniment de vehicles dels Bombers amb l’empresa Iturri, que està sent investigada judicialment per suposades irregularitats juntament amb la cúpula anterior del cos d’emergències. Segons ha avançat ‘La Vanguàrdia’ i ha confirmat l’ACN al Portal de Contractació, Interior ha adjudicat el servei per reparar els vehicles dels Bombers via contracte d’emergències a tres empreses diferents. Aquest servei l’havia prestat fins ara el grup sevillà Iturri. El departament preveu tenir enllestit el nou concurs cap a finals d’any, confirmen fonts de la conselleria. El contracte amb Iturri es va rescindir a l’octubre i, durant aquests mesos, aquesta empresa s’ha encarregat del manteniment dels vehicles amb serveis mínims mentre no hi havia la nova adjudicatària.

Fa unes setmanes Interior va aturar la licitació que estava preparant després que Iturri presentés una oferta que es va considerar “desproporcionada” i que podia suposar un “desequilibri”. A més, el plec de condicions del contracte l’havien redactat algunes de les persones investigades judicialment des del gener pel presumpte cas de corrupció.

Interior ha optat per adjudicar el servei via contracte d’emergències en tres lots a diferents empreses, amb la idea de preparar un nou concurs que vol tenir enllestit a finals d’any. Així, l’empresa Injecció Amac és l’adjudicatària del manteniment dels vehicles lleugers per un valor estimat de 500.000 euros; el grup Fraikin, dels vehicles pesants de les regions d’emergències de la zona oriental per 1 milió d’euros i Rodi Metro, dels pesants de les regions occidentals, també per 1 milió d’euros.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,515

Publireportatge