Dijous 24 juny 2021

Google tanca un acord amb Telefónica per oferir nous serveis relacionats amb el 5G i l’ús del núvol

L'increment exponencial del teletreball a causa del confinament o l'educació i l'entreteniment en línia han evidenciat la importància de la connectivitat

|

Google ha tancat un acord amb Telefónica per desenvolupar nous serveis relacionats amb la tecnologia 5G i l’ús del núvol. A través d’un comunicat, l’operadora de telefonia ha explicat aquest dijous que la nova aliança “impulsarà la transformació digital del país […] aprofitant la infraestructura a la regió de Madrid”. Segons l’empresa presidida per José María Álvarez-Pallete, la comunitat “compleix amb els més alts estàndards internacionals de seguretat i protecció de dades”.

El pacte permetrà a l’operador espanyol reforçar la seva estratègia en l’àmbit global, tal com ha assenyalat Telefónica en el mateix comunicat. Alhora, l’empresa utilitzarà els serveis de Google Cloud per impulsar àrees com el ‘machine learning’, la intel·ligència artificial, l’anàlisi de dades o el desenvolupament d’aplicacions per oferir nous serveis. En aquest sentit, la companyia apunta que l’acord “demostra la importància i la rellevància de la computació al núvol pel futur de la indústria de les telecomunicacions”.

Pel president del grup, José María Álvarez-Pallete, “l’increment exponencial del teletreball a causa del confinament o l’educació i l’entreteniment en línia han posat de manifest la importància de la connectivitat i la digitalització per crear un futur més inclusiu i sostenible”.

Segueix-nos

680
1,491