Dilluns 21 juny 2021

Els hotelers lamenten el “gran impacte” que tindrà la cancel·lació del Mobile per a Barcelona

Mestre veu la suspensió un "accident" i afegeix que no entén les renúncies de les empreses quan sí van a altres fires

|

El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Mestre, ha lamentat el “gran impacte” que la cancel·lació del Mobile World Congress tindrà no només per al sector sinó per a Barcelona. “No ha estat una bona notícia, al contrari”, ha dit Mestre en declaracions a Catalunya Ràdio. El president ha explicat que no tenen calcular l’impacte exacte de la cancel·lació perquè “hi ha hagut molts moviments a última hora” i ha confiat en tenir-lo en uns dies “quan s’hagi normalitzat la situació”. Per a Mestre, aquest any “ha estat un accident”, un accident que ha assegurat que no acaben d’entendre perquè per exemple sí s’està celebrant una fira a Amsterdam “i hi ha clients que havien d’anar al Mobile que sí que estan allà”.

Amb tot, ha explicat que treballen a través d’agències i que hi ha clàusules de penalització i parts que ja estan cobrades en fer la reserva i a mesura que s’apropa la data del congrés.

 

El president del Gremi ha posat en valor que ara per ara GSMA ha garantit la presència del Mobile fins el 2023 i ha esperat que aquest contracte es pugui renovar. “GSMA està encantada amb Barcelona, els clients també estan encantat i la desgràcia és que aquest any que semblava que no hi havia cap impediment de vagues i de res ha passat això”, ha declarat.

Segueix-nos

680
1,493