Setmanari digtal d'economia

Dimarts 27 setembre 2022

Els empresaris de restauració i oci preveuen una ocupació del 100% als restaurants i locals de la costa per Sant Joan

Els locals esperen facturar més que l'any passat pel fet de ser un cap de setmana llarg

|

Els empresaris de restauració i d’oci nocturn catalans preveuen una ocupació del 100% als locals de costa i d’un 85% de mitjana a les zones d’interior. Pel fet que la revetlla no caigui amb dissabte, la FECASARM calcula facturar més que l’any passat, ja que serà un cap de setmana llarg amb tres vigílies de festius, i per tant, una nit més per facturar, per la qual cosa els empresaris es mostren més ”optimistes” segons el secretari general de la Federació, Joaquim Boadas. Boadas explica que les reserves a restaurants i de VIPs, així com les entrades anticipades a locals d’oci nocturn s’han ”disparat” els darrers dies i molts locals ja tenen el ”complert”.
Per això, des de la Federació es recomana fer les reserves i la compra d’aquestes entrades amb antelació perquè és provable que no s’hi pugui accedir el mateix dia de la revetlla de Sant Joan.

Des de la Federació s’assegura que tots els locals de restauració i oci nocturn gaudiran d’una ampliació horària d’acord amb allò previst per l’ordre de la Generalitat, que preveu el tancament dels restaurants i bars musicals a dos quarts de quatre de la matinada, les sales de concert a dos quarts de sis, i les discoteques i sales de festes a tres quarts de set.

Els empresaris també demanen a les administracions que intensifiquin els controls per evitar la venda ambulant il·legal i el ”botellot”, ja que preveuen més ”competència deslleial” en nits com la de Sant Joan.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,515

Publireportatge