Dijous, 2 Abril 2020

El tràfic aeri cau més d’un 85% a l’aeroport de Barcelona i més d’un 80% a tot l’Estat en comparació amb l’any passat

Tanca la Terminal 2 del Prat

|

El tràfic aeri ha caigut més d’un 85% a l’aeroport de Barcelona en comparació amb l’any passat arran del coronavirus, segons les darreres dades de l’Organització Europea per a la Seguretat de la Navegació Aèria, Eurocontrol. A tot l’estat espanyol la caiguda ha sigut d’un 80% mentre que a la resta d’Europa ha sigut superior al 75%. Des de la segona setmana de març la disminució de vols a l’espai aeri europeu s’ha anat incrementat a mesura que els estats europeus han aplicat més restriccions de moviments o han desaconsellat als seus ciutadans viatjar. A països com Itàlia, Àustria o Itàlia la reducció del tràfic aeri ha sigut de més del 90%, comparat amb el mateix dia de l’any passat. L’aeroport de Milà, Roma i Malta són els més afectats per aquesta crisi de moment.

Si fa un any per exemple operaven al voltant d’uns 30.000 vols diaris a tota Europa, ara mateix només n’hi ha uns 7.000, segons apunta el director general d’Eurocontrol, Eamonn Brennan.

Tanca la Terminal 2
L’aeroport de Barcelona concentrarà ara tota l’activitat a les zones A i D de la Terminal 1 per la reducció del trànsit aeri durant la crisi del coronavirus. La resta d’àrees de l’aeroport del Prat es tancaran “en els pròxims dies”.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Seguiu-nos a: