Dissabte 25 juny 2022

El PPC insta el Govern a renovar el concert a les escoles que segreguen per sexe

Els populars, que han presentat una proposta de resolució, creuen que la decisió respon a motivacions polítiques

|

El PPC ha presentat aquest dilluns una proposta de resolució al Parlament en què insta el Govern a renovar el concert educatiu a les escoles que segreguen per sexe. Al text també reclamen que l’executiu garanteixi la “no discriminació” als centres educatius que ofereixen educació diferenciada, així com a les famílies i alumnes que trien aquest tipus de centres. Els populars consideren que la decisió del Govern de no renovar el concert a les escoles que segreguen per sexe -però concedir-los un any de pròrroga- respon a “motivacions polítiques”.

Critiquen que aquest canvi “suposa una clara discriminació per al sector i per a les famílies” i apunten que “no s’ha produït un canvi legal que ampari la decisió respecte a cursos anteriors en què s’ha mantingut el concert”. “Aquesta retirada del concert representa un nou i preocupant retrocés en les llibertats a Catalunya”, asseguren a la proposta.

En una piulada, el diputat del PPC Daniel Serrano exigeix una rectificació i insta la Conselleria d’Educació a “centrar-se en l’emergència educativa i no en el politiqueig”.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,525