Setmanari digtal d'economia

Expliquem l'espoli fiscal que pateixen els Països Catalans

Dimecres 7 juny 2023

El metro de Barcelona torna al servei ininterromput les nits del dissabte a partir del 26 de juny

FGC i TRAM mantindran l'horari habitual de divendres i dissabtes, fins a les dues de la matinada

|

El metro de Barcelona torna al servei ininterromput les nits del dissabte al diumenge a partir del 26 de juny, segons ha anunciat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), un cop el Procicat ha retirat les restriccions al lleure nocturn. Així mateix els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM mantindran l’horari habitual de divendres i dissabtes, fins a les dues de la matinada. A més, el Nitbus de l’AMB, que arriba a 18 municipis metropolitans, i les línies interurbanes de bus nocturn de la Generalitat continuaran també amb el servei habitual. D’altra banda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recorda que la mascareta seguirà essent obligatòria al transport públic.

Una altra novetat és que el relaxament de la situació d’emergència possibilita que metro, trens i tramvies que tenien obertura centralitzada de portes, suprimeixin aquesta mesura a partir de l’1 de juliol. A partir d’aquesta data tamé es reactivarà la validació de sortida a les estacions d’FGC.

Pel que fa a la revetlla de Sant Joan, metro i TRAM oferiran servei ininterromput i FGC prestarà el servei fins a les dues de la matinada. Rodalies de Catalunya – Renfe oferirà el servei en l’horari habitual amb places addicionals. El Nitbus de l’AMB tindrà reforços a la línia N28, N9 i vehicles de reserva a Plaça Catalunya. Els busos nocturns de la Generalitat i els autobusos urbans mantindran l’oferta habitual.

Finalment, l’ATM informa que amb motiu de les festes majors de Sant Cugat i Rubí, FGC prestarà el servei ininterrompudament en la línia S1 les quatre nits del 25 al 28 de juny. Igualment es preveu que per la festa major de Terrassa la línia S1 tingui una circulació cada hora durant les nits del 2 i 3 de juliol.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,496