Diumenge 16 maig 2021

El Govern posiciona Catalunya en el mercat del Benelux amb la seva oferta en senderisme

El 2019 van visitar Catalunya més d'un milió de turistes belgues i neerlandesos que van generar una despesa de 1.219,8 milions d'euros

|

La Generalitat participa aquest divendres i dissabte a la fira Fiets en Wandelbeurs Online Experience juntament amb una dotzena d’empreses i institucions catalanes per promocionar el turisme relacionat amb el senderisme i el cicloturisme en els mercats de Bèlgica i els Països Baixos. El 2019 van visitar Catalunya més d’un milió de turistes belgues i neerlandesos que van generar una despesa de 1.219,8 milions d’euros, ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha assenyalat que la proximitat amb Catalunya d’aquests països pot afavorir l’arribada de turistes d’aquests territoris “un cop la situació epidemiològica ho permeti”. De cara aquest any, un 78 per cent dels neerlandesos té previst fer vacances fora del seu país i un 24 per cent preveu que el senderisme tindrà una presència important entre les seves activitats. Habitualment aquesta fira se celebrava de manera anual a les ciutats d’Utrecht, als Països Baixos, i Gant, a Bèlgica, però aquest any s’ha optat per fer-la exclusivament en format telemàtic.

Segueix-nos

680
1,491