Dijous 24 juny 2021

El Govern activa ajuts de 14,1 milions per a l’oci nocturn i els parcs infantils privats

Beneficia també bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle i concerts d'infància i joventut

|

La Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha activat una nova línia d’ajuts de 14,1 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions de la covid-19. En un comunicat d’aquest divendres, el departament ha informat que les bases dels ajuts s’han publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Dogc) i el tràmit de sol·licitud telemàtic s’obrirà “en els pròxims dies”. Se’n podran beneficiar autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn, com ara bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, tancats des de l’agost del 2020; com també parcs infantils privats, tancats des de l’octubre del 2020.

Els ajuts seran de fins a 15.000 euros per a parcs infantils i d’entre 10.000 i 70.000 euros per a l’oci nocturn en funció del nombre de treballadors i l’aforament dels locals, i la subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari. La Conselleria ha concretat que ja s’han destinat 15,5 milions d’euros en les dues anteriors línies d’ajut a aquests sectors: es van atorgar 1.607 subvencions a establiments d’oci nocturn (el 92,1%) i 136 a parcs infantils privats (el 7,8% restant).

Segueix-nos

680
1,491