Dissabte 16 octubre 2021

El curiós silenci de Barcelona Regional davant la crisi del Prat

|

Redacció

L’Aeroport del Prat s’enfronta a un dels moments de major caos dels últims anys a causa de la vaga dels vigilants del control de seguretat del Prat. Fins ara la Generalitat ha criticat amb duresa la falta d’implicació del gestor aeroportuari Aena, que no va passar a ser un actor en les negociacions fins el passat cap de setmana, després de diversos jornades de llargues cues a les instal·lacions. Malgrat tot, hi ha altres organitzacions que també han preferit callar davant la problemàtica de l’aeroport.

Una d’elles és Barcelona Regional, una agència pública presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i centrada en la promoció del desenvolupament urbanístic i les infraestructures de l’àrea metropolitana. L’organisme s’ha ocupat, entre altres projectes metropolitans, de la recuperació de les ribes del riu Besós o el desenvolupament urbanístic del barri 22@, i compta amb Aena entre els seus accionistes.

Malgrat la confluència d’algunes de les principals administracions responsables de la mobilitat a la capital catalana i la seva àrea metropolitana, Barcelona Regional no ha donat cap resposta al conflicte, tot i el seu potnecial per vehicular algunes de les negociacions.

L’ens no ha contestat a un correu electrònic d’aquesta publicació en relació a quina ha estat la seva implicació en la crisi del Prat, i al trucar a les oficines, un contestador informa que les oficines que romanen tancades per vacances.

Segueix-nos

680
1,487