Diumenge, 26 Gener 2020

CSIF i CCOO pacten per obtenir la Direcció de la Junta de Personal PDI de la UB

Aquesta aliança aparta la Intersindical-CSC guanyadora de les eleccions

|

El resultat de les darreres eleccions a la Junta de Personal de la Universitat de Barcelona PDI van donar com a guanyadora a la Intersindical-CSC, amb 10 representants, per davant de la CSIF, amb 7, i de CCOO, amb 6.

No obstant això, a la constitució de la Junta, CSIF i CCOO es van presentar conjuntament per obtenir la Presidència i la Secretaria deixant-ne fora la llista més votada, la de la Intersindical-CSC i evitant el canvi en els òrgans directius.

La Intersindical-CSC a la UB reconeix la legitimitat del pacte, que algunes veus com la de l’exdiputat europeu Ramon Tremosa ha comparat amb el d’Ada Colau i Manuel Valls a l’Ajuntament de la ciutat.

La nova direcció, continuista, ha enviat un correu assenyalant “Les prioritats de la JPDI per als pròxims 4 anys” i la Intersindical-CSC ha respost que “vetllarem perquè a la UB es respectin els drets laborals del col·lectiu que sigui, amb escrupolosa atenció a les qüestions de gènere i amb prevenció de qualsevol forma de violència masclista; tot incorporant a l’agenda laboral la lluita per un món sostenible.” I acaben la seva nota afegint “i sense renunciar tampoc als drets nacionals.”

Publicitat

Seguiu-nos a: