Dimarts 19 octubre 2021

Creen un canal d’informació sobre supermercats per fer front al confinament

Hi ha els principals supermercats de Catalunya, els seus horaris, links a web i apps mòbils i costos d'enviament de mercaderies

|

Una de les preocupacions de la ciutadania davant l’estat d’alarma decretat pel Gobierno és que el menjar pugui arribar a escassejar, així com els productes de primera necessitat. Des de fa una setmana és difícil trobar paper higiènic o de cuina a les grans superfícies.

Per pal·liar aquesta ansietat, ha sorgit una iniciativa ciutadana que ha creat un canal de Telegram anomenat @supermercatscatalunya per tal de donar a conèixer els principals supermercats de Catalunya, els seus horaris, enllaços a web i apps mòbils i costos d’enviament de mercaderies. Cal fer esment que la majoria d’empreses que hi apareixen tenen distribució per tot l’Estat i, fins i tot, més enllà.

Els seus creadors ens demanen quedar en l’anonimat, ja que “no busquem protagonisme sinó ajudar una mica”. Solament han donat un nom i una ubicació (Josué, de Barcelona) i, per si calgués demostrar que no són cap “bot”, ens han passat totes les dades de contacte.

Aquesta idea comença a Telegram però demà també serà a Twitter i el cap de setmana seguirà ampliant-se a altres xarxes amb aquestes URLs:
Telegram: https://t.me/supermercatscatalunya
Twitter: https://twitter.com/supermercatscat
Instagram: https://instagram.com/supermercatscatalunya?igshid=19hy9b2s7
Tiktok: https://vm.tiktok.com/pEjBuY/
YouTube: SUPERMERCATSCATALUNYA

Estarà disponible en diversos idiomes, entre 10 i 15 ara per començar, i se n’hi aniran afegint per atendre la gran diversitat cultural que hi ha al nostre país. Aviat també serà operativa la web www.supermercatscatalunya.cat

Si hi ha establiments que s’hi volen afegir, que simplement enviïn les dades a supermercatscatalunya@gmail.com

Segueix-nos

680
1,486